Ján Fečík


osobná stránka · blog

Dátum: piatok, 26. apríla 2024
Čas: 08:02:06, 1714111326, @293
Meniny má: Jaroslava
IP adresa: 3.141.244.201

Nový dizajn a back-end na PCforum.sk

Po dlhých rokoch rovnakého dizajnu na mojom diskusnom fóre o počítačoch a IT, ktoré som založil s pár ďalšími nadšencami nastanú onedlho veľké zmeny. Natrafil som na veľmi pekný dizajn čo ma očaril, ale bol len v PSD. Obsahoval síce aj štyri stránky prevedené do HTML a CSS, ale bol tam použitý Bootstrap a to veru moc nemusím. Našiel som si teda grafika, ktorý mi tie PSDčka nasekal do HTML a CSS, bez použitia Bootstrapu či niečoho podobného. Celé ma to stálo okolo 700€ a už pár týždňov od dodania na tom robím. Predpokladám, že do marca alebo apríla by som to mohol mať všetko spravené.

Nový koníček s umeleckým nádychom  ·  Pár noviniek nie len na BLOGu

PCforum.sk je na slovenskom internete už skoro 14 rokov a v podstate stagnovalo od začiatku čo sa dizajnu týka, keďže ten sa nezmenil za tie roky ani raz. phpBB na ktorom fórum beží sa len jeden krát aktualizovalo zo starej verzie phpBB 2 na phpBB 3. Čiže som si povedal, že celý back-end spravím po svojom a bez použitia phpBB či niečoho obdobného. phpBB toho obsahuje veľa čo sa ani nepoužíva a dorábať tam veci dnes už ani nehrozí, keďže s phpBB už nejaký ten piatok nerobím a radšej si to celé spravím sám ako chcem ako sa zas nejako zorientovať v phpBB.

Tu je jedna malá ukážka ako bude nový dizajn vyzerať a ako je vidieť, tak dizajn je už modernejší, prehľadnejší a hlavne krajší.Nový dizajn a back-end na PCforum.skSom ale dosť zvedavý koľko ľudí mi ho po nasadení aj s novým systémom otrepe o hlavu :-)

Článok bol zobrazený 6103 krát a obsahuje 251 slov
Pridané 27. januára 2019