Ján Fečík


osobná stránka · blog

Dátum: piatok, 19. apríla 2024
Čas: 19:00:45, 1713546045, @750
Meniny má: Jela, Krescenc
IP adresa: 18.217.228.35

Iron Maiden tento rok v Prahe

Takto začal výlet do Prahy na koncert Iron Maiden v Prahe, ktorý sa konal 20. júna 2018. Cestovali sme RegioJetom z Bratislavy a keďže nie je možné piť pivo počas šoférovania. tak iná možnosť ako ísť trebárs vlakom zatiaľ nie je. Aspoň ja teda o inej možnosti neviem a autobusom by som popravde nešiel takú cestu ani zadarmo.

Iron Maiden Tour 2016  ·  Ktože má lístky na RAMMSTEIN v Prahe?

Nie že by bol Bernard nejaké extra pivo, ale keď to porovnám s naším kvalitným ICčkom, tak to je výhra a ešte za tu cenu úplne. V takom ICčku by som mal asi jedno pivo za tieto štyri čo sa ceny týka, takže nie je o čom a určite lepšie ako nejaká atrapa ala Šariš.Iron Maiden tento rok v PraheDva dni pred koncertom sme prešli snáď 3/18tiny Prahy, mimo iného sme pár krát prešli aj cez Karlův most, kde je snáď vždy niekoľko ton turistov. Tam sme si teda nechali spraviť karikatúru za sedem stoviek ak si dobre pamätám. Tá asi aj celkom vyšla, hlavne z tých pohľadov okoloidúcich.Iron Maiden tento rok v PraheStihli sme ísť dva krát aj na Petřínsku rozhlednu, kde boli asi všetci čo sa nezmestili na Karlův most. Smerom úplne hore sme si to krvopotne odšlapali výťahom a smerom dole zas pre zmenu po schodoch s Richardom Müllerom. Úplne hore sme sa pár minút kochali tým najnezabudnuteľnejším výhľadom, ktorý sa dá nájsť snáď na každom Facebook účte jedincov čo Prahu navštívili. Tam sme boli ako som spomenul dva krát, prvý krát nebola nikde žiadna informácia o tom, že je Petřínska rozhledna z technických príčin zatvorená, čo sme samozrejme zistili až hore. Takže na ďalší deň som tam už radšej zavolal, že ako sú na tom a či tam je plná prdel turistov, alebo majú stále technické problémy. Toto ma celkom dosť z ich strany nahnevalo, že o takýchto veciach neinformujú dole na nástupišti kde majú Lanovku.Iron Maiden tento rok v PraheKonečne prišiel deň D a aj som druhý krát v živote na koncerte Iron Maiden. Prvý krát som bol v Žiline na Iron Maiden Tour 2016 a teraz som bol na Legacy Of The Beast World Tour v Prahe. Čo sa počtu návštevníkov týka, tak sa to samozrejme nedá porovnať s AC/DC - Rock Or Burst World Tour?, ktorý sa na Letňanoch konal dva roky dozadu, kde bolo vyše 60 tisíc ľudí podľa usporiadateľa a boh vie koľko ich bolo mimo areálu. Niečo sa mi marí, že tam bolo cez 90 tisíc ľudí, ale to by som klamal, treba si to vygoogliť.Iron Maiden tento rok v PraheJediné čo ma na tých kadejakých koncertoch vždy štve sú tí dementi, čo neustále držia ten pripečený mobil v ruke a nahrávajú celý koncert. Dementi prvého stupňa, ináč takých magorov nemôžem nazvať. Taktiež kotol nula bodov, bolo tam pár ľudí čo to chceli rozprúdiť, keďže kotol....ale pripadal som si ako by sme tam boli v oddelení dôchodcov. Jedna partia si to tam celkom užívala, no všetkým „dôchodcom“ okolo to prekážalo a skoro sa tam šli pobiť :-) Mne tam prekážal len jeden čo už pomaly spal na nohách a opieral sa o mňa, ale ináč som s tou partiou nemal problém. Keby nebol prepotený ako po celonočnom daždi, tak by mi to bolo šumák, a ešte ten jeho pekný smrádeček :-D

Ak chce niekto dôchodkársku atmošku na takom koncerte ako je Iron Maiden, tak si dotyčný mal kúpiť lístok na sedenie a nie pred pódium. Ja som počas koncertu spravil len dve fotky a aj to len pre kamaráta aby som ho nasral, že kde sa aktuálne nachádzam. Ináč si neviem predstaviť držať celý koncert ten blbý mobil nad hlavou a celý ho natáčať. Proti tomuto by mali všetci usporiadatelia vykonať nejaké opatrenia, lebo to tak vyzerá na každom koncerte.Iron Maiden tento rok v PraheTu si Bruce Dickinson robil srandičky z Janick Gersa. Ak si dobre pamätám tak Janick Gers si vykladal ľavú nohu na ten reproduktor a keď tam zavítal Bruce Dickinson, tak mu ak sa nemýlim vyzul topánku a následne si z neho robil prdel.Iron Maiden tento rok v PraheFotka síce nič moc, ale stačili mi obe na to aby mi mal čo jeden kamarát s ktorým som bol v Žiline na Iron Maiden Tour 2016 závidieť, že kde sa aktuálne nachádzam.

Článok bol zobrazený 3409 krát a obsahuje 679 slov
Pridané 26. augusta 2018