Ján Fečík


osobná stránka · blog

Dátum: štvrtok, 28. marca 2024
Čas: 10:32:06, 1711618326, @438
Meniny má: Soňa, Ilarion
IP adresa: 35.171.159.141

O čom písať?

Od marca sa mi absolútne vôbec nechce nič zaujímavé napísať a netuším prečo, keďže ma to posledné roky aj celkom bavilo. Nemyslím si o sebe, že som nejaký redaktor o čom svedči aj kvalita, úroveň a spracovanie jednotlivých článkov. Neviem poriadne ani ako začať písať o tom, že ma nejako prešla chuť vôbec o niečom písať a skutočne netuším ako to je možné. Síce vidím nejaké to zlepšenie ak to porovnám s mojim začiatkom z pred pár rokov, kedy som to tu niekoľko krát zmazal a začal odznova, ale tak to mi môže byť predsa len jedno, keďže môj blog nie je nejaký denník, noviny, magazín či niečo podobné a je to len taká moja zábavka.

Lorem Ipsum  ·  Ludolfovo číslo (Pi)

Je možné, že ma slovne úplne vyšťavil môj posledný celkom dosť dlhý román, ktorý som napísal v marci a písal som ho pár dní.O čom písať?Má vyše 33 000 slov ako teraz pozerám a priemerný počet slov zo všetkých článkov čo tu mám na jeden článok vychádza od oka zhruba 800 slov. Ten čo vie počítať hneď zistil, že je to niečo v priemere cez 40 článkov a to určite nenapíšem ani za dva roky. Možno je to v tom, že mi došli úplne slová a možno som stratil chuť o niečom zaujímavom písať, netuším.

Ak tu niekoho kto navštevuje pravidelne tento môj blog niečo zaujíma, tak mi pokojne môžete napísať nejakú tému na môj email, ktorý nájdete v kontakte na hlavnej stránke. Čo by niekoho zaujímalo, že by som o tom mohol vedieť čosi povedať a môžem to skúsiť, ale mám taký pocit, že sa tu dlhšie asi nič zaujímavé neobjaví :-)

Článok bol zobrazený 6640 krát a obsahuje 267 slov
Pridané 27. mája 2014